Az ötödik hadoszlop

Akik hatásvadász videókon gyilkolnak, azoknak céljuk is van vele

Az Iszlám Állam hatásvadász videókon végzi ki az embereket. A harcokban érintett államok középosztálya rettegve adja el mindenét, pakol össze és indul Európába. Akik a háttérben állnak, fillérekért vásárolják meg a kivándorlók vagyonát, pénzelik, szervezik útjukat. Aztán többszörös áron eladják a migránsok ingóságát, ingatlanjait. Kifizetik az Iszlám Államnak ami jár, akik elkészítik az új, még kegyetlenebb videókat. Hajtják tovább a népvándorlást: kezdődik minden elölről. Olajozottan működik az évszázad biznisze, de gyorsabban és több hasznot hajt, mint az olaj. És ez csak a kezdet, mert a java hamarosan a nyakunkba szakad. Akik ugyanis elhiszik a ballib sajtónak, hogy nincsenek bajkeverők és terroristák a migránsok között, akik azt hirdetik, hogy a biztonsági intézkedések szükségtelenek, az Iszlám Államot nézik sík hülyének. Vagy ami még rosszabb, részei a rendszernek, ami a létünkre tör.

Fidel Castro egyszer gondolt egy nagyot, és megnyitotta az ország kapuit: az elégedetlenkedők ne szervezkedjenek, ne rontsák a kommunista diktatúra levegőjét. Egyúttal a bűnözőket is kitessékelte, foglalkozzon velük ezen túl az Egyesült Államok. A történtekre alig emlékeznének néhányan, ha nem készült volna el A sebhelyesarcú című film. De szerencsére elkészült, és most nem árt felhívni a figyelmet, hogy megtörtént eseményeken alapul.

Nézem a madárijesztő fejű balliberális újságírót, ahogy bizonygatja az Index videóján, hogy a migránsok semmi veszélyt nem jelentenek. Haja kóc, szeme körül méteres fekete karika, talán az utolsó jointtól tántorog, miközben összeszedetlenül megmondja nekünk a tutit. A polgármester hazudik, a közterület-felügyelők hazudnak, a rendőrség hazudik: mindenki hazudik, aki nem azt mondja, hogy nincs a migránsokkal a világon semmi probléma.

De én aggódom.

Azért aggódom, mert Iszlám Állam nem hagy ki egy olyan ziccert, mint a népvándorlás. Egyébként miért indították meg ezt a több millió embert, miért hajtják őket Európa felé? A balliberális sajtó meg, amely rasszistázik, gyűlöletkampánnyal vádol, olyan mélyen lenézi a szélsőséges muszlim szervezetek vezetőit, hogy végig sem gondolják, mi miért történik. Most ugyanis harcosok ezreit lehet az Európai Unió államaiba beszivárogtatni. Nincs akkurátus útlevél-ellenőrzés, kikérdezés, tesztírás, biztonsági kapu, fémdetektor, visszaellenőrzés. Azokban az államokban, ahonnan a migránsok jönnek, káosz van. Így adott a lehetőség arra, hogy megnyissák az Iszlám Állam újabb frontjait Európában. A többségük kihasznált, kifosztott, szerencsétlen ember, de bőven elég, ha csak minden ezredik migráns az Iszlám Állam katonája. Talán az is, ha száz terrorista Európa tíz nagyvárosában összehangolt akcióba kezd. Emlékszik még valaki a történelemre, hogyan győzte le a meggyengült, tönkrevert Róma a nagy Hannibált? Úgy, hogy a frontot áttette Karthágóba. Nincs új a Nap alatt.

Vége a hagyományos értelemben vett háborúknak. Nincs egybefüggő frontvonal, nincs igazi hátország, mert bárhol és bármikor frontot lehet nyitni. Az USA megmutatta, hogy titkosszolgálati módszerekkel akár Ukrajnában is forradalmat tud kirobbantani, és az oroszok leghűségesebb szövetségesét ellenük tudja fordítani. Putyin erre megmutatta, hogy egy nem hivatalos hadsereg egy nem hivatalos háborúban is harcolhat csúcstechnikával egy másik állam területén. Oszáma bin Láden pedig megmutatta, hogy a front lehet akár New York szívében is. Komolyan gondolja bárki, hogy miközben lépten-nyomon migránsokba botlik a belvárosban, csak Budapest marad ki mindebből?

Aggódom, mert nem értem, hogy a balliberális újságírók miért hazudnak. Ők is benne vannak a buliban, az őket pénzelők is kiveszik a részüket a migránsok kirablásából és Európára zúdításáról, vagy ennyire vakok és hülyék? Még most is természetes migrációról beszélnek, ami mindig része volt a társadalomnak. Csakhogy ami most van, nem természetes migráció, hanem szabályos népvándorlás, és egy háborús stratégia része. Legújabb hír, hogy az Iszlám Állam máris arra szólította fel a híveit, hogy kezdjenek akciókba Németország és Ausztria területén. Ez talán még fenyegetés, az elrettentés része. De már csak néhány hónap, talán csak néhány hét vagy nap, és valóban megkezdődik a harc – most már Európa nagyvárosaiban. És ki lehet találni, kik lesznek az első célpontok. Talán azok, akik most őket védik. Ébresztő!

Ábel Attila

1
https://csepelinfo.blogstar.hu/./pages/csepelinfo/contents/blog/19716/pics/lead_800x600.jpg
Bevándorlás,Iszlám Állam,Népvándorlás
 

Az ötödik hadoszlop2015.08.10. 23:10

Íme a Jobbik árulása!2016.07.04. 11:45

Ez nem bevándorlás2015.06.23. 10:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Laszlo 2015-08-17 02:34:11
Azt nem értem, mit nem értesz. Politikai hasznot remélnek a mindent elárasztó migránsoktól. Rövidtávon a költségvetés destabilizálását, az egészségügy, a közbiztonság összeomlását. Kormánybuktatással járó anarchiát. Hosszútávon pedig néhány százezernyi betelepülőtől az etnikai arányok megváltoztatását, és vele a szavazókét is. A gyökértelen csőcselék mindenhol a világon a baloldal szavazótáborát gyarapítja. Ja, hogy ez túl optimista forgatókönyv a részükről? Elnézve Európa totális tehetetlenséget, elhülyülését, amiből aligha tudjuk kivonni magunkat, tartok tőle, hogy nem.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?