Szívesen máskor is, Gyurcsány úr!

 

Csak kérem, legközelebb ne hazudozzon, ha felhasználja valamelyik fotómat.

Szeretek fotózni. A legtöbb képemet a Csepel.info dolgozta fel, onnan vették át a magyar média számtalan más helyén. Örülök neki, ha más honlapokon is látom ezeket, ahhoz meg, hogy a nevemet vagy a képek forrását is odaírják, soha nem ragaszkodtam. Még akkor sem, amikor a csepeli MSZP vagy a hatalom megszerzésre rövid időre egyesült baloldal használta a fényképeimet - az egyébként bennünket gyalázó újságaikban. Bár halkan jegyzem meg, elég extrém, hogy a csepeli baloldal képtelen meglenni a csepeli Fidesz elnökének fotói nélkül.

A csepeli Luca Brasi és gazdája (1. rész)

2015.06.03.

Hamarosan a televízióban is bemutatják azt a dokumentumfilmet, ami a csepeli kettős gyilkosságról szól. A film az emberölés mozzanatait rekonstruálja. Van benne egy érdekes rész Kun Tamás utolsó szó jogán elmondott beszédéből, ami szó szerint így hangzik: „Az a kisebbik baj, hogy engem el fognak ítélni. Nagyobbik baj az, hogy nem derítették fel ezt az ügyet. Valójában, hogy miért is történt, ami történt, ez szóba sem került.”

Évekig kutattam a kettős gyilkosság szövevényes hátterét. Elsők között írtam arról, milyen tárgyalások folytak az MSZP-n belül Deme Gábor sikkasztásáról. Elsőként írtam le, hogyPodolák György MSZP-s országgyűlési képviselőtől ment Deme a gyilkosság helyszínérePodolákot a rendőrség ki sem hallgatta a cikk megjelenéséig. Évekig vártam, mikor és ki beszél arról, hogy mi vezetett a gyilkossághoz. Miért történt a gyilkosság, miért vált két ember áldozattá, és kettő gyilkossá? Nem volt ilyen vita. Ezért most elsőként foglalkozom ezzel is. A következőkben összeteszem a hatalmas kirakó darabkáit: a gyilkosok környezetét, motivációját, a gyilkosság eredeti tervét. A történteket jól ismerő egyik szakértő szerint Deme és Kun nem sokkal a bűntény előtt arról beszéltek mások előtt, hogy ők képesek lennének a tökéletes bűncselekmény végrehajtására. Igazat mondtak. Látni fogják, hogy majdnem sikerült.

Ezeket a cikkeket olvastad már?