Szívesen máskor is, Gyurcsány úr!

 

Csak kérem, legközelebb ne hazudozzon, ha felhasználja valamelyik fotómat.

Szeretek fotózni. A legtöbb képemet a Csepel.info dolgozta fel, onnan vették át a magyar média számtalan más helyén. Örülök neki, ha más honlapokon is látom ezeket, ahhoz meg, hogy a nevemet vagy a képek forrását is odaírják, soha nem ragaszkodtam. Még akkor sem, amikor a csepeli MSZP vagy a hatalom megszerzésre rövid időre egyesült baloldal használta a fényképeimet - az egyébként bennünket gyalázó újságaikban. Bár halkan jegyzem meg, elég extrém, hogy a csepeli baloldal képtelen meglenni a csepeli Fidesz elnökének fotói nélkül.

DK-Jobbik két jó barát

2016.01.18.

Jobbik_DK_ket_jo_barat

Létezik olyan helyzet, hogy egy gyurcsányista politikus az általa nyilas-nácinak és veszett kutyának tartott Jobbikkal összefogva próbálja megakadályozni, hogy munkahelyeket teremtő beruházást hozzanak létre? Létezik, hogy jobbikosok fognak össze “Gyurcsótány politikus bűnözőivel”, csak hogy közös erővel kárt okozzanak egy közösségnek?

Hát persze, hogy létezik! Ez picit sem extrém helyzet azoknak, akik ismerik a politikát. A képen Horváth Gyula, a Demokratikus Koalíció helyi vezetője látható. Éppen a Jobbik aktivistáit valamint a Jobbik által teljesen félrevezetett embereket szavaztatja arról, hogy nemet mondjanak egy 100 milliárd forintos beruházásra, amely 200 embernek ad majd munkahelyet, ugyanennyi családnak nyújt biztos megélhetést. A kezüket nyújtók közül néhányan még el is hiszik, hogy ez egy ügydöntő szavazás.

Ezeket a cikkeket olvastad már?